Hey ! 

Jeg er en jente som heter Kristiane er snart 14 år, og går snart i 9.klasse på P.U.S . Jeg har 4 halvsøsken , 3 på mamma sin side og 1 på pappa sin side :) Andreas (mamma) ,  Martine (mamma) , Daniel ( Pappa)  og Henriette (mamma) :)
Foreldrene mine er skilt , og har bodd fra hverandre siden jeg gikk i 3 .klasse. jeg bor fast hos moren min , og er annenhver helg hos faren min  :) faren min har en kjærerste som heter Gina og hun har en datter som heter Malene.

Har utrolig mange venner som støtter meg, og er her for meg hvis jeg trenger det . De hører eller tør og betro seg til meg og . De er de eneste jeg kan snakke med om alt og jeg stoler 100% på mine venner !!

På fritiden danser jeg , er med venner og longboarder  ! Jeg danser ikke for øyeblikket, men jeg har danset i 4 år  og begynner etter sommern :) .Venner er livet mitt! hvordan skulle jeg klart meg uten venner? HAdde jeg ikke levd her i dag !! Haha !


Noen ganger kan jeg pynte meg,

Andre ganger er jeg ganster!

Og jeg er ganske mye hyper! <3

-Kristiane
  2 kommentarer på "About me!"

Postet av: Sandra
Du er skjønn da! Liker bloggen din alt<3
30.jun.2011, 23:31
Postet av: Kristiane <3
Sandra: tnx, søta <3
30.jun.2011, 23:33
URL: http://krishhh.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hey ! Jeg heter Kristiane, er snart 14 år gammel. På fritiden så er jeg med venner og longboarder! <3 hehe :P Jeg setter stor pris på kommentarer og venneforespørsler ! Enjoy!)

Legg meg til som venn


A r k i v


Juli 2011
Juni 2011


K a t e g o r i e r


 • » bilder
 • » Blogg


 • L i n k e r


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  D e s i g n  Designet er laget av Katrine.

  hits